Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Tantra themadag:

Tantra weekend: Ontwaak je seksuele oerinstinct (zwarte & witte tantra)

9 november @ 13:00 - 10 november @ 16:00

9 en 10 november – Ontwaak je seksuele oerinstinct (zwarte & witte tantra)

Programma onderdelen:
Oerinstincten los maken
Schaduwkanten openen
Ontladen en opladen d.m.v. seksuele energie
Seksuele energie omzetten naar lichtheid
Verbinden, hechten, liefde ontvangen

Dit tantra themaweekend staat in het van het opzoeken van het oerinstinct, de schaduwkanten en de lichtheid. We gaan van het donker naar het licht. De interacties helpen je om je instincten te volgen, te uiten om vervolgens via je seksuele energie te kunnen ontladen en opladen. De lichtheid zal worden opgezocht via massage en andere onderdelen.

Belangrijke noot;
Deze dag wordt een teleurstelling wanneer je verwacht dat de hele dag in het teken van seksualiteit staat. Deze dag wordt een succes wanneer je komt om je eigen verbinding en je eigen zelfliefde te vergroten. Seksuele energie is levensenergie!

Praktisch:
aanvang: zaterdag 13:00 uur – zondag 16:00 uur
Trainers: Baukje, Nicolien & Frans
Kosten € 225,- p.p. incl. diner en lunch
Overnachten kan in onze slaapzaal in ons retraite centrum: € 55,- p.p. incl. ontbijt
Aanmelden via de website, baukje@ikev.nl of 06-19174487
Vergoeding door de zorgverzekeraar evt. mogelijk.

Achtergrond
Als begeleiders van dit weekend nemen we je graag mee in een eclectische tantra. Voor ons houdt dat in dat we veel verschillende stromingen samenvoegen. Je kunt denken aan klassieke non-dualistische Shaiva Tantra uit Kashmir en delen uit de Neo-tantra. Leermeesters zoals Osho, D. Deida, D. Odier, Aaron maar ook Jan Geurtz gedachtengoed.

Dit weekend kan je aan mee doen wanneer je nieuwsgierig bent naar deze eclectische vorm van Tantra. En open staat om jezelf te willen ontwikkelen. Er kan, tijdens deze dag of na afloop, het één en ander geraakt zijn in jou. Bijvoorbeeld het besef hoe je jezelf soms op slot gezet hebt of in patronen vast zit die veilig voor je leken te zijn. Of in strakke overtuigingen en opvattingen die je aangeleerd hebt gekregen of zelf hebt aangemeten. Tijdens deze dag gaat het met name om te ervaren wat je voelt met weinig woorden of psychische analyses. Dat er na deze dag inzichten komen in je eigen handelen, gedragingen is wel een “logisch” gebeuren.

Of via het aanmeldformulier:

Aanmelden

Noot; Deze avond wordt een teleurstelling wanneer je een verwachting hebt dat de hele dag in het teken van seksualiteit staat. Deze dag wordt een succes wanneer je komt om je eigen verbinding en je zelfliefde te vergroten. Seksuele energie is levensenergie!

Gegevens

Begin:
9 november @ 13:00
Einde:
10 november @ 16:00
Serie:
Evenement Categorie:

Organisator

IKEV Centraal
Telefoon
06-19174487
E-mail
info@ikevcentraal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

IKEV Centraal Dome
Zandschulperweg 2
OVERBERG, 3959ax Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
+31619174487
Bekijk de site van Locatie