De opleidingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling waarbij het CREF-Model een leidraad is. Het brengt de levensbehoeften en basisvertrouwen in kaart. De CREF-methode is inmiddels meer dan alleen op hechting & relatie gericht. Het is steeds meer gebaseerd op een samenstelling van complementaire therapeutische interventies en het spirituele gedachtengoed uit de Advaita, Dzogchen, de boeddhistische en tantrische leer.
Hierdoor zijn er verschillende opleidingen ontworpen waarmee een ieder zich steeds een stap dieper in de verdieping kan bewegen om zichzelf te transformeren naar waarachtigheid. Hiervoor worden voornamelijk paarden, dans, natuur en lichaamswerk ingezet.
Alle opleidingen, cursussen of workshops zijn interactief doordat een ieder zijn eigen proces inbrengt vanuit het hier en nu.

De opleidingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling waarbij het CREF-Model een leidraad is. Het brengt de levensbehoeften en basisvertrouwen in kaart. De CREF-methode is inmiddels meer dan alleen op hechting & relatie gericht. Het is steeds meer gebaseerd op een samenstelling van complementaire therapeutische interventies en het spirituele gedachtengoed uit de Advaita, Dzogchen.