Doordat het CREF-Model over ieders Basisvertrouwen gaat, hebben we veel opleidingen ontworpen waardoor het CREF Model breed inzetbaar is.
De opleidingen zijn ingericht naar behoefte van hulp- zorgverleners, begeleiders, managers, (sport) coaches en mensen in het onderwijs. Zo zijn er verschillende CREF-Wijzers in de vorm van een spel ontwikkeld voor groepen en individuele coaching. De andere opleidingen zijn ontworpen voor het helen van Basisvertrouwen van 0 jarige tot alle leeftijden.
Het in kaart brengen van ieders basisvertrouwen, de kennis over prenatale hechting, het helpen van huilbaby’s en het helen van het Geen Bodem Syndroom kan ook jouw specialiteit worden! Alle opleidingen zijn interactief doordat er paarden worden ingezet als acteur of als spiegel.

Het CREF-Model gaat over ieders Basisvertrouwen. We hebben veel opleidingen ontwikkeld waardoor het CREF Model breed inzetbaar is.
De opleidingen zijn ingericht naar behoefte van hulp- zorgverleners, begeleiders, managers, (sport) coaches en mensen in het onderwijs.
Alle opleidingen zijn interactief doordat er paarden worden ingezet als acteur of als spiegel.