Intro Tantra dag

IKEV Centraal Dome Zandschulperweg 2, OVERBERG

Tantra dag voor singles of stellen - Verhogen van (zelf-) intimiteit op seksueel vlak. Wat is tantra? Tantra wordt vaak in de war gehaald met (platte) seks of bijzondere “standjes” in de seks. Echter gaat Tantra over een bepaalde levensstijl, levensvisie over de vertraging, aanvaarding en verbinding in het leven met alles wat fijn en ook niet fijn is in het leven

Verdiepingsdagen “Het Prenatale Innerlijke Kind”

IKEV Centraal Dome Zandschulperweg 2, OVERBERG

Drie dagen diepgang stilte en kwetsbaarheid. De dagen zijn bedoeld voor mensen die een grote slag willen maken in hun eigen helingsproces op psychisch of fysiekvlak.

Tantra Themadag – Mannelijke en Vrouwelijke energie

IKEV Centraal Dome Zandschulperweg 2, OVERBERG

Tantra themadag waar je ontdekt dat alles in je zit. Zowel de mannelijk als de vrouwelijke energie. Deze dag wordt er mee kennis gemaakt op een speelse wijze

Bijscholing ‘Stem klank en beweging’

IKEV Oost Krikkenven 4, Bornerbroek

tijdens deze bijscholingsdag ga je ervaren hoe je verbinding kunt maken met je lichaam en de daarin opgeslagen energie door middel van je stem en de beweging van je lijf.

CREF-Methode Behandelaar (alle vestigingen)

IKEV Centraal Zandschulperweg 2, Overberg

Deze 7-daagse opleiding is speciaal bedoeld voor coaches/therapeuten die de CREF-Methode als specialisatie willen toevoegen en eigen willen maken.

Training Emotie Regulatie. (IKEV Centraal)

IKEV Centraal Zandschulperweg 2, Overberg

2 Daagse Training Emotie Regulatie in het teken van lichaamswerk werk. emoties in het lichaam worden gelost dmv ademhaling, beweging en massage.