webinar: Dieper naar je gevoel

Online
Online Event

Hulpvragers hebben vaak als wens: Ik zou meer willen leren voelen. Of je ziet als hulpverlener dat iemand weinig binnen wil laten komen aan gevoelens. In dit webinar komen interventies voorbij hoe je dit kunt bevorderen

Supervisiedag IKEV Oost -De adem als verbinding-

IKEV Oost Krikkenven 4, Bornerbroek

Je adem kan niet los worden gezien van hoe je je voelt, de spierspanning in je lijf en je (ego)gedachten. Alles staat met elkaar in verbinding.
Tijdens deze supervisiedag krijg je veel ademoefeningen en lichaamswerk interventies aangereikt die je kunt gebruiken voor jezelf en binnen je werk.

Recurring

Open avond opleidingen IKEV Centraal

IKEV Centraal Zandschulperweg 2, Overberg

Op deze open avond van IKEV krijg je informatie over CREF-Methode en opleidingen; therapie met paarden. De avond is gratis, voel je welkom.

Recurring

Workshop Einde v/d Opvoeding

IKEV Centraal Dome Zandschulperweg 2, OVERBERG

Workshop Einde v/d Opvoeding Handvaten voor ouders/begeleiders/profs voor kids Kosten ā‚¬90,- per persoon

Recurring

Tantric Dance Dome – Met patronen en systemen dansen

IKEV Centraal Dome Zandschulperweg 2, OVERBERG

Tantric Dance is een dans waarbij degene die de dans leidt de manlijke energie laat stromen en bewegen. Deze heeft geen blinddoek op. Degene die de leider volgt, draagt juist wel een blinddoek. Dit om te stimuleren om zich over te geven aan de leider. Het leren overgeven aan de ander ook al zou het niet jouw manier van dansen zijn.

Klankschalenreis – Via klanken een helende reis maken

IKEV Centraal Dome Zandschulperweg 2, OVERBERG

Klankschalenreis - Healing Dit zijn belevingsdagen met ieder keer andere onderwerpen. De ene keer worden klankschalen ingezet om het Innerlijke Kind tot uiting te laten komen. Weer een andere keer worden de klanken ingezet als ondersteuning bij een lichaamstocht. Kosten %90,- per persoon

Introdag Tantra

IKEV Centraal Dome Zandschulperweg 2, OVERBERG

In de cursussen, workshops die we via IKEV aanbieden, leer je zelf verbinding te maken met jezelf via de tantraleer. Sommigen cursussen zijn voor een bepaalde doelgroep ingericht, kijk even waar je je prettig bij voelt om aan deel te nemen.