Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Drieluik mannen – Egowerk

Tantra Drieluik mannen – Egowerk

8 januari @ 19:30 - 22:15

8 jan, 12 feb., 18 maart- Drieluik mannen – Ego werk

Als mens worden we geboren, ouders, leraren, de maatschappij vormen ons ego. Het ego is nodig om in bepaalde situaties ‘gewapend’ te zijn om in de wereld overeind te blijven. In bepaalde situaties trekken we ons terug in ons harnas. Ego vorming kan echter doorslaan dat we niet meer in staat zijn om onze natuurlijke staat te volgen (ons onbevlekte kind zijn). Door de druk in de maatschappij persen we ons als mens in situaties die niet altijd goed voor ons zijn. We gaan ons gewapende ego laten gelden om ons te beschermen. Dit kan leiden tot het verharden en ons afbrengen van onze natuurlijke staat. We willen ons beter voordoen dan we van nature wellicht kunnen waarmaken.

 

Deze ingebeelde versie (1.0) is in de basis niet wie we zijn. We komen in situaties die meer van ons vragen om te overleven dan simpelweg plezier te hebben in het leven. Om onze natuurlijke staat weer terug te vinden, is de drieluik die helpt om terug te keren naar onze versie 0.0 (in plaats van een continue zichzelf aanpassende versie 1.0). Hiermee komen we in balans, wat ons minder energie zal kosten maar juist energie zal opleveren. Voel je welkom!

Maandagavond 8 januari – Harnas – De eerste bijeenkomst is gericht op het ontdekken van je ego patroon. Wat hier naar voren komt is het voor- en nadeel van je harnas. Hoe voelt het als je bereidt bent je schermen te laten vallen.

Maandagavond 12 februari – Ontwaken – Deze avond staat in het teken van het ontwaken uit oude patronen. Door het daadwerkelijk laten vallen van alle schermen komt er bewustwording op verschillende triggers. Hierdoor gaan we ontwaken!

Maandagavond 18 maart – Herrijzenis – In de deze samenkomst wordt er aandacht gegeven aan het herrijzen van jouw 0.0 versie. Een bijzondere avond waarin je gaat ervaren dat jouw kwetsbaarheid de kracht is!

Praktische informatie
Data: maandagavonden: 8 jan. 12 feb. en 18 maart 2024
Aanvang: 19:30 – 22:15 uur
Trainers: Jeroen & Frans
Locatie: IKEV, Zandschulperweg 2 te Overberg in de Dome
Parkeren: Gratis
Bijdrage:€ 210,-incl. btw voor 3 bijeenkomsten, losse avond 85 euro*
De avonden zijn los te volgen, echter voor het uiteindelijke effect adviseren wij ze als een drieluik te volgen.
Aanmelden kan via info@ikevcentraal.nl.

Of via het aanmeldformulier:

Aanmelden

Noot; Deze avond wordt een teleurstelling wanneer je een verwachting hebt dat de hele dag in het teken van seksualiteit staat. Deze dag wordt een succes wanneer je komt om je eigen verbinding en je zelfliefde te vergroten. Seksuele energie is levensenergie!

Gegevens

Datum:
8 januari
Tijd:
19:30 - 22:15
Serie:
Evenement Categorie:

Organisator

IKEV Centraal
Telefoon
06-19174487
E-mail
info@ikevcentraal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

IKEV Centraal Dome
Zandschulperweg 2
OVERBERG, 3959ax Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
+31619174487
Bekijk de site van Locatie