Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Livestream

Webinar vakopleiding CREF Psychosociaal therapeut (trauma en paarden)

10 mei 2021 @ 19:30 - 21:00

Gratis

Gratis webinar: CREF-Therapie met paarden (trauma en lichaamswerk)

Werk je als paardencoach of zou je als hulpverlener met paarden willen werken? Of kom je regelmatig in hulpvragen terecht met een traumatische lading of oorzaak, maar heb je geen opleiding om met trauma te werken? Wellicht is dan dit webinar iets voor jou?
Wij, het Institituut voor Kennis En Vaardigheden biedt o.a. de erkende vakopleiding Post HBO CREF-Psychosociaal Therapeut met paarden aan. In dit webinar vertellen Francisca Staleman en Baukje van Leeuwen, beide ervaren CREF therapeuten, wat hun werkwijze is rondom trauma en lichaamswerk. Er wordt ingegaan op het ontstaan van trauma in de blauwdruk tijdens de zwangerschap, geboorte en de eerste 10 jaar in je leven en/of later. Ook de rol van hulpverlener en het paard wordt uitgelicht. En hoe je als hulpverlener een identificatie herkend (ik b├ęn het trauma, ipv ik h├ęb een trauma). (On)bewuste verslavingen aan trauma komt aan bod.┬á De opleiding is een pittige opleiding aangezien er veel aandacht wordt besteed aan ieders eigen verantwoordelijkheden, eigen ÔÇťego-schillenÔÇŁ en eigen identificatie als hulpverlener.

De opleiding is door het KTNO erkend waardoor je als hulpverlener lid kan worden van ┬áeen beroepsvereniging zoals de NFG of een aantal andere beroepsverenigingen. Hierdoor kunnen cli├źnten hun sessie deels vergoed krijgen en je kunt door de AGB-code samenwerken met verschillende gemeenten. De opleiding is voor niet-ervaren hulpverleners drie jaar. Voor ervaren paardencoaches, kan dit aanzienlijk ingekort worden doordat verschillende module los van elkaar te volgen zijn. Ook dat leggen we in dit webinar uit. Er is voldoende ruimte om via de chat vragen te stellen tijdens het webinar. Onze docenten zitten voor je klaar om deze direct te beantwoorden. De CREF-methode is een methode welke in 2010 is opgericht met opmerkelijke succesvolle client verhalen. Het IKEV heeft verschillende locaties in Nederland waar de modules gevolgd kunnen worden. Je kunt je gratis voor dit webinar hier inschrijven.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding

Gegevens

Datum:
10 mei 2021
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie├źn:
,
Evenement Tags:
,
Site:
https://ikev.webinargeek.com/cref-psychosociaal-therapeut-trauma-en-paarden-ikev

Locatie

Online
Netherlands