Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tantra Ontdekkingsavond

30 juni 2023 @ 19:30 - 22:30

Tantra Ontdekkingsavond

30 juni 2023, 19:00 – 22:30 uur

– Introductie – wie zijn wij en wat is Tantra
– Start van de avond met consent/veiligheid
– Kwetsbaar ontmoeten in sensitiviteit en sensualiteit
– Vrouwelijke, mannelijke verlangens & behoeften
– Sensuele kwetsbaarheid als kracht
– Seksuele energie laten stromen

Noot;
Deze dag wordt een teleurstelling wanneer je een verwachting hebt dat de hele dag in het teken van seksualiteit staat. Deze dag wordt een succes wanneer je komt om je eigen verbinding en je zelfliefde te vergroten. Seksuele energie is levensenergie!

Praktisch:
kosten € 45,- p.p. incl. lekkers aanmelden: baukje@ikev.nl 06-19174487
Vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk.

Deze workshopavond is zeer laagdrempelig ingericht voor mensen die al een poosje nieuwsgierig zijn naar tantra of zoekende zijn in het voelen van emoties. Er wordt middels speelse interacties ingegaan op tantrisch bewegen. Schaamte, blokkades, opvattingen rondom intimiteit worden uitgelicht. Je pure “zijn” en verlangen naar verbinding met jezelf, via de ander staat deze avond centraal. De avond heeft een uitdagende kant die ook de seksuele energie belicht. Voel je je toch wat onzeker, bel gerust, dan stemmen we even af wat op dit moment bij je past. Toegankelijk voor singles, koppels, gelegenheidspartners enz.

Achtergrond trainers Baukje en Jeroen
Als begeleiders van deze dag nemen we je graag mee in een eclectische tantra. Voor ons houdt dat in dat we veel verschillende stromingen samenvoegen. Je kunt denken aan klassieke non-dualistische Shaiva Tantra uit Kashmir en delen uit de Neo-tantra. Leermeesters zoals Osho, D. Deida, D. Odier, Aaron maar ook Jan Geurtz gedachtengoed.
Deze avond kan je aan mee doen wanneer je nieuwsgierig bent naar deze eclectische vorm van Tantra. En open staat om jezelf te willen ontwikkelen. Er kan, tijdens of na afloop, het één en ander geraakt worden in jou. Bijvoorbeeld het besef hoe je jezelf soms op slot gezet hebt of in patronen vast zit die veilig voor je leken te zijn. Of in strakke overtuigingen en opvattingen die je aangeleerd hebt gekregen of zelf hebt aangemeten. Tijdens deze avond gaat het met name om te ervaren wat je voelt met weinig woorden of psychische analyses.

Gegevens

Datum:
30 juni 2023
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://www.ikev.nl/

Organisator

IKEV Centraal
Telefoon
06-19174487
E-mail
info@ikevcentraal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

IKEV Centraal Dome
Zandschulperweg 2
OVERBERG, 3959ax Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
+31619174487
Bekijk de site van Locatie