Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Retriate – verslaafde patronen voorbij

3 september - 7 september

 Retraite: Einde aan patronen

Hierbij nodigen wij jullie uit voor 2 retraites:
Einde aan de verslaafde patronen
zat. 2 sept. tot don. 7 sept. 2023
&
Deep dive met Tantra
vrij 8 sept. tot zondag 10 sept. 2023

Het is mogelijk om de gehele week te volgen omdat er een opbouw in het programma zit. Maar los volgen van elkaar is zeker ook mogelijk.

Omschrijving 1e retraite: Einde aan de verslaafde patronen in je leven
In deze retraite worden mensen meegenomen in het daadwerkelijk stoppen met bepaalde patronen die schadelijk voor hen zijn. Denk aan verschillende vormen van zelfafwijzing zoals schadelijk stoffen tot zich nemen maar ook blijven hangen in een relatie die ongelijkwaardig is. Of een andere vorm van zelfafwijzing.

 

Hoe

Wat er in deze retraite voorbij komt is de kunst van het niets doen, uit de wilskracht blijven, in de werkelijkheid blijven. Dit wordt ingezet door een uitwerking van het CREF gedachten goed welke gevoed is door toepassingen uit de boeken van o.a. Jan Geurtz, David Deida.

 

Voor wie?

Deze retraite is voor mensen die voelen dat er winst te behalen is in zelfliefde. Bijvoorbeeld wanneer je je herkent in één van de “verslavende overlevingspatronen” zoals;

jezelf pijn doen, jezelf vergiftigen, veel werken, verdwijnen in Netflix, ongelijkwaardige relatie in stand houden, overmatige seks, aandacht willen, drugsgebruik, overvloedig of te weinig eten, woedeaanvallen, nice gay uithangen (jezelf aanpassen).

 

Wanneer kan je mee doen?

Er zijn een aantal factoren die belangrijk zijn om het meest uit deze retraite te halen.

Namelijk de volgende factoren;

– kunnen erkennen dat je jezelf afwijst met bepaald gedrag

– bewust zijn van het verslavende repertoire

– liefst al minimaal 2 weken gestopt zijn met de verslaving voor aanvang van de retraite, dit mag op wilskracht zijn gebeurt

 

Waar

Locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.

 

 

De begeleiders waar deelnemers door worden meegenomen zijn Baukje Fortuijn en Esther Iepema. Beide gespecialiseerd in CREF Methode en verslavingszorg op spiritueel gebied.

 

 

Kosten

Wordt nog bekend gemaakt.

 

Noot;
De Tantra retraite wordt een teleurstelling wanneer je een verwachting hebt dat de hele dag in het teken van seksualiteit staat. Deze dag wordt een succes wanneer je komt om je eigen verbinding en je zelfliefde te vergroten. Seksuele energie is levensenergie.

Praktisch:


Achtergrond trainers Baukje en Jeroen

Als begeleiders van deze dag nemen we je graag mee in een eclectische tantra. Voor ons houdt dat in dat we veel verschillende stromingen samenvoegen. Je kunt denken aan klassieke non-dualistische Shaiva Tantra uit Kashmir en delen uit de Neo-tantra. Leermeesters zoals Osho, D. Deida, D. Odier, Aaron maar ook Jan Geurtz gedachtengoed.

Deze avond kan je aan mee doen wanneer je nieuwsgierig bent naar deze eclectische vorm van Tantra. En open staat om jezelf te willen ontwikkelen. Er kan, tijdens of na afloop, het één en ander geraakt worden in jou. Bijvoorbeeld het besef hoe je jezelf soms op slot gezet hebt of in patronen vast zit die veilig voor je leken te zijn. Of in strakke overtuigingen en opvattingen die je aangeleerd hebt gekregen of zelf hebt aangemeten. Tijdens deze avond gaat het met name om te ervaren wat je voelt met weinig woorden of psychische analyses.

 

Gegevens

Begin:
3 september
Einde:
7 september
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://www.ikev.nl/

Organisator

IKEV Centraal
Telefoon:
06-19174487
E-mail:
info@ikevcentraal.nl
Bekijk de site van Organisator